Rekord összeget vásároltak a munkáltatók

Sok üdülési csekk került a karácsonyfa alá

Decemberben rekord összegű kedvezményes üdülési csekket vásároltak a munkáltatók a dolgozóiknak, valamint azok hozzátartozóinak.

2008.12.29 11:25Objektív Hírügynökség

Decemberben rekord összegű kedvezményes üdülési csekket vásároltak a munkáltatók a dolgozóiknak, valamint azok hozzátartozóinak.

Örömmel fogadták a munkavállalók - az év végéhez kötődő megnövekedett szabadidő miatt is - a több mint tizenkétezer hazai szolgáltatónál felhasználható fizetési eszközt - tudatta az Objektív Hírügynökséggel a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.

Az üdülés, pihenés, kikapcsolódás, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a szabadidősport terén működő hazai vállalkozásokból egyre többen kapcsolódnak be az üdülési csekket elfogadók körébe.

A munkáltatók által biztosított üdülési csekkek jótékony hatása máris érzékelhető a belföldi turisztikai, kulturális, szabadidős szolgáltatók megnövekedett forgalmában.

Az év egészében közel kétmillió honfitársunk életminőségének javulásához járult hozzá a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott és forgalmazott kedvezményes üdülési csekk.

Az üdülési csekk elterjedésének növekedése sokak szabadidő eltöltésének szokásait is megváltoztatja.

Mind többen látogatják hazánk szép tájait, ismerkednek nevezetességeivel, vesznek részt aktivitást igénylő programokon és gondoskodnak saját maguk és családtagjaik jó közérzetéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.