Kormány

'Családbarát Magyarország' matricát kell tenni a nagycsaládosok támogatással vett autóira

A logót három évig kell az autón tartani, ezalatt az idő alatt nem alakítható át a jármű, illetve nem is értékesíthető.

2019.03.13 15:37ma.hu

Megjelent a Magyar Közlönyben a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló kormányrendelet. Mint kiderült, a szöveg előírja a támogatással szerzett gépkocsik fellogózását is - írja a Hvg.hu.

A rendelet szerint az autókereskedőknek az adásvételi szerződés vagy a pénzügyi lízingszerződés megkötésekor az autót az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján közzétett "Családbarát Magyarország” logóval kell ellátnia, és ennek a költsége is őt terheli.

A logót három évig kell az autón tartani, ezalatt az idő alatt nem alakítható át a jármű, illetve nem is értékesíthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.