Időközi

Polgármestert választanak vasárnap Bakonyszentivánon

A tisztségért egy független jelölt indul.

2019.02.12 00:30ma.hu

Polgármestert választanak vasárnap a Veszprém megyei Bakonyszentivánon, a tisztségért egy független jelölt indul - közölte a település címzetes főjegyzője hétfőn.

Fehér Mária elmondta, az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert az eddigi, független polgármester, Karvas János tavaly november 28-án elhunyt.

A voksoláson egyedüliként induló független Frum Istvánra 184 választó adhatja le szavazatát a település egyetlen szavazókörében, vasárnap reggel 6 és este 7 óra között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.