Időközi választás

Polgármestert választanak vasárnap Mekényesen

Az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község korábbi független polgármestere, Major Ottó novemberben lemondott.

2019.02.11 22:30ma.hu

Polgármestert választanak vasárnap az észak-baranyai Mekényesen - közölte a helyi választási iroda vezetője, a mágocsi közös önkormányzati hivatal jegyzője hétfőn.

Morvay Klaudia közölte: az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község korábbi független polgármestere, Major Ottó novemberben lemondott.

A településvezetői tisztségért egyetlen független jelölt, Schild Róbert indul. Mekényes választási névjegyzékében 250-en szerepelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.