Közlekedés

Leszállított a kalauz egy 74 éves nénit, mert nem volt nála igazolvány

Ránézésre is egyértelmű, hogy idős emberről van szó, aki ingyen utazhatna, ám a kalauz addig nem engedte tovább a vonatot, míg a néni le nem szállt.

2019.02.04 06:56ma.hu

Kiakadt egy utas a történteken, ezért a Facebookon osztotta meg a számára is dühítő esetet.

"Ma hazafelé utaztunk Budapestről a negyed 5-ös vonattal mikor egy kedves kalauz hölgy lerakta a vonatról a 74 éves nénit, mondván mivel nincs nála érvényes fényképes igazolvány, ugyanis lejárt szegénynek!" - írta a felháborodott hölgy.

A kalauz ugyanis közölte a nénivel, ha nem vesz a helyszínen jegyet pótdíjjal, akkor addig nem indul tovább a szerelvény, amíg le nem száll!

"Szegénykének nem volt annyi pénze! A párom fogta meg induláskor az ajtót, és húzta fel a nénit, mi vettünk neki jegyet, hogy hazautazhasson Tápiógyörgyére! Pedig egyértelmű ránézésre is, hogy ingyen utazik! Máv-Start, köszönjük! A vonat koszos, késik, a wc bűzlik, és a nyugdíjast le kell rakni!" - tette hozzá az utas.

Ha nem hiszi, járjon utána!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.