Szálló por

Lefújták a szmogriadót Miskolcon

Javul a levegő minősége.

2019.01.31 10:48ma.hu

Javul a levegő minősége Miskolcon, ezért Kriza Ákos polgármester csütörtökön megszüntette a füstködriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A közlemény szerint a Miskolcon működő automatikus mérőállomásokon a szálló por (PM10) koncentrációja alatta maradt a küszöbértékeknek, ezért vonta vissza a polgármester a január 28-án elrendelt szmogriadót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.