Rendőrség

Elromlott a kerekesszéke, hazáig tolták az idős asszonyt

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei segítettek haza jutni egy 67 éves nőnek, akinek elromlott az elektromos kerekesszéke.

2019.01.20 09:36ma.hu
police

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 18-án 12 óra 43 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten a XIV., Hungária körút 128. szám előtt egy mozgássérült idős hölgy balesetet szenvedett. A kiérkező járőrök megtalálták a székben ülő nőt, aki elmondta, hogy nem szenvedett balesetet, hanem az elektromos kerekesszéke romlott el - írja a police.hu.

A rendőrök próbálták megjavítani, de ez nem sikerült, ezért a hideg idő és a hölgy egészségügyi állapota miatt otthonáig tolták a bajba jutott idős nőt.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.