Négy fűtött buszmegállót adtak át

Buszmegálló Monokon: internet, telefon, kábeltelevízió, italautomata és mosdó

Négy fűtött buszmegállót adtak át szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monokon, amelyekben internet, telefon, kábeltelevízió, italautomata és mosdó szolgálja az utazók kényelmét.

2008.12.20 19:55MTI

Szepessy Zsolt, Monok független polgármestere az MTI-nek elmondta: a négy új buszmegálló mintegy 15 millió forintba került. Hozzátette: a költségeket pályázati forrásból biztosították. Úgy fogalmazott, hogy azért volt nagy szükség a korszerű megállókra, mert a településről a legtöbben a városokba járnak dolgozni, és az iskolások is így közlekednek, várakozni pedig eddig nem volt hol. 

A hidegben dideregtek, míg jött a busz - mondta. Felhívta a figyelmet arra, hogy a "jövő buszmegállóit" kamerákkal figyelik, hogy ne történjen rongálás. A kábeltelevízión a település híreit kísérhetik figyelemmel, a megállóban külön női-férfi mosdó van, és ha a várakozók megszomjaznak, akár ital-automatákból is kiszolgálhatják magukat. 

Mint mondta, az épületek egyben közösségi helyek is, mert a diákok várakozás közben az interneten tájékozódhatnak, a munkába indulók, érkezők megismerhetik a község legfrissebb híreit és a településre érkező turisták is jól érezhetik magukat. Monokon eddig nem volt nyilvános illemhely, vagy internetezési lehetőség - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.