Tüntetés

Felrobbantotta a netet a félmeztelen O1G-lány

A pénteki tüntetésen készült a fotó.

2018.12.22 17:10ma.hu

Mostanra már valószínűleg mindenkihez eljutott a pénteki tüntetésen készült felvétel, melyen a momentumos Fekete-Győr András mellett egy félmeztelen lány látható, a mellein O1G matricákkal.

A képen látható Judit már tisztában van vele, hogy vele van tele a közösségi média. A lány a 444.hu-nak azt mondta, semmi nem volt előre megtervezve. Barátaival ment tüntetni, egyiküktől kapott egy matricát, mire azt mondta, van egy jó ötlete arra az esetre, ha szereznek neki még egyet. A matricák a helyükre kerültek, és mikor Judit véletlenül Fekete-Győr mellé sodródott, meg is mutatta az eredményt.

Mint mondta, saját pszichéje érdekében inkább nem nézi meg, miket írnak róla a különböző felületeken, szerinte ez az ország túlságosan konzervatív, és nemcsak azok, akik ezt határozottan vállalják is. Nem kell ebbe többet látni, mint ami: egy jópofa, spontán kis polgárpukkasztás - mondta el a lapnak. Hozzátette, nem akar olyan országban élni, ahol egy ilyen megmozdulás botránkozást vált ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.