MTVA

Összekulcsolt kezekkel a földre feküdtek a székházban a képviselők

A DK-s Varju Lászlót leteperték egy másik helyiségben.

2018.12.17 17:42ma.hu

Tiltakozásul a földre feküdt a DK-s Gréczy Zsolt, Niedermüller Péter, a jobbikos Jakab Péter, Potocskáné Körösi Anita és az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a közmédia Kunigunda utcai épületében.

Mint mondták, a DK-s Varju Lászlót leteperték egy másik helyiségben, ahová őket nem engedik be, így jó darabig nem is volt hírük a képviselő állapotáról. Végül tudtak beszélni vele: azt mondta, hogy a hírszerkesztőségbe akart bejutni, amikor a biztonsági őrök földre vitték és berángatták egy helyiségbe.

A felfelé vezető lépcsőt biztonsági őrök állják el.

Időközben elindult a folyosón a földön fekvő Varju László élő Facebook-közvetítése is, ebből kiderült, hogy egy MTVA-alkalmazott is mentőt hívott a képviselőhöz, akinek komoly baja biztosan nincs, a bordáját fájlalja, végül csatlakozott is a többiekhez, bár nehezen mozog.

A rendőrök a birtokvédelmi határozatra hivatkozva megpróbálták kiküldeni őket, de az ellenzéki képviselők nem távoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.