Tüntetés

Kunhalmi Ágnes nagyot esett az MTVA-székházban

Egy tévés alkalmazott mögött megpróbált bejutni az ajtón egy terembe, de az ajtó az utolsó pillanatban becsukódott előtte.

2018.12.17 16:50ma.hu

Több ellenzéki képviselő egész éjjel próbált bejutni a közmédia egy stúdiójába, hogy beolvassák petíciójukat, vagy hogy egyáltalán szóba álljon velük egy felelős személy.

A 24.hu által kivágott felvételrészleten Kunhalmi Ágnes próbálja kihasználni, hogy az MTVA egyik munkatársa előtt megnyílt egy ajtó, az MSZP képviselőjének azonban nem sikerült rést találnia a pajzson, az ajtót becsapták előtte, ő pedig a térdét fájlalva látványosan a padlóra zuhant.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.