Hihetetlen

Fucsovics edzője fagyott hógolyókkal dobálózott - feljelentették

Mogács Dániel feleségét találta el.

2018.10.27 13:39ma.hu

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzője olyan csúnyán összeveszett a szomszédjával, hogy az ügyből feljelentés és bírósági per lett - írja a Blikk.

Sávolt ugyanis a vád szerint fagyos hógolyóval dobálta meg a humorista Mogács Dániel feleségét egy parkolási vita során.

A férfi a lap szerint azért veszett össze a szomszédjával, mert az rossz helyen parkolt az autójával a lakóhelyüknél. Emiatt értesítette is a rendőrséget, de a hatóság nem talált szabálysértést. A dolog azonban nem maradt annyiban: egy másik alkalommal, amikor a nő hazaérkezett, az exteniszező fagyos hógolyókkal dobálta meg és több helyen, többek között a halántékán is eltalálta.

A tavaly decemberben történt eset után a nő szédült, megfájdult a feje és orvoshoz kellett fordulnia. Mogács felesége ezután feljelentést tett. A volt teniszező testi sértés vétsége miatt kapott idézést a Budakörnyéki Járásbíróságtól.

Az asszony megerősítette a lapnak az információkat, de többet nem akart mondani, Sávolt pedig csak annyit nyilatkozott, hogy a bíróságon bebizonyítja majd az ártatlanságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.