Rendőrség

Rendőri felvezetést kapott egy budapesti kismama, és még az autójára is vigyáztak

A készenléti rendőrök segítettek kórházba juttatni egy vajúdó kismamát.

2018.10.03 09:54ma.hu

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2018. október 2-án délután Budapest X. kerületben, a Pongrác úton teljesítettek szolgálatot. 17 óra körül a sűrű forgalomban egy férfi lépett oda szolgálati gépkocsijukhoz, mert - mint a police.hu oldalon olvasható - feleségénél megindult a szülés, és segítséget kért az egyenruhásoktól, hogy minél előbb kórházba juthassanak.

A rendőrök – látva a mihamarabbi egészségügyi beavatkozás szükségességét – megkülönböztető jelzés használatával felvezették a házaspárt az Uzsoki Utcai Kórházig. Majd annak érdekében, hogy a szülészeten a férj a felesége mellett lehessen, gépkocsijuk őrzéséről is gondoskodtak.

Az édesanya az este folyamán világra hozta egészséges lánygyermekét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.