Horror

Darazsak szurkáltak össze egy kétéves kisgyereket egy sárvári luxushotelben

A kisfiút 8-10 csípés érte a fején, fel is dagadt mind.

2018.08.02 07:54ma.hu

Agresszív darázsraj támadt egy kétéves kisfiúra egy sárvári luxushotelben - írja a Blikk. A darazsak a teraszon lévő korlátba fészkelték be magukat és amikor a 2 éves Benett megérkezett a családjával, megtámadták.

"Nagyon megrémültem, vagy 8-10 csípés érte a fején, fel is dagadt mind. Mentőt hívtunk, a kórházban az orvos azt mondta, meg is halhatott volna a kisfiam, ha érzékeny a darázscsípésre" - mondta el a kisfiú édesanyja a lapnak.

A gyereket 12 óra elteltével engedték ki a kórházból, szerencsére kisebb duzzanatokkal megúszta az esetet.

Az édesanya azt mondta, a hotelben csak négy órával később intézkedtek a darázsfészek megsemmisítéséről. Másik szobát nem kaptak, viszont a fennmaradó pénzt - mivel a történtek után nem akartak ottmaradni - visszaadták nekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.