A nő csak barátságot akart

Hamisított pornóképeket terjesztett nőismerőséről egy polgármester

A rendőrség nyomoz az ügyben.

2018.07.20 10:47ma.hu

Durva módszerekkel próbálta magához láncolni nőismerősét egy kelet-magyarországi település polgármestere - írja a Blikk. A lap sem az érintett emberek, sem a település nevét nem említi konrétan.

A cikkben megszólaló nő azt állítja, a polgármester a megismerkedésük után többet akart barátságnál, erre ő meg akarta szakítani vele a kapcsolatot.

A férfi nem hagyta annyiban, brutális bosszút állt: fotosoppolt pornóképeket készített a nőről, melyeket pornóoldalakra és zárt Facebook-csoportokba töltött fel a nő teljes nevével, telefonszámával. Ezután a közösségi oldalakon kezdte zaklatni a nőt, mindig más kamuprofilokon keresztül.

A nő megkérdezte, miért teszi ezt, erre a férfi visszakérdezett: "Mit adsz cserébe, ha abbahagyom?"

Ezután már szórólapokon terjesztette a kamufotókat, szórakozóhelyeken.

A nő feljelentést tett, a nyomozás lassan egy éve tart, igencsak kevés eredménnyel. Több kapitányság is elutasította az ügyet, elfogultságra hivatkozva.

A nő ügyvédje elmondta, ügyfelét több alkalommal is kihallgatták tanúként, de bővebb felvilágosítást a nyomozás állásáról nem kaptak.

A polgármester annyit közölt a lap megkeresésére, hogy "ha ilyen információik vannak, írják meg. Viszonthallásra!"

Úgy tudni, a férfi házában és hivatalában is házkutatást tartottak, számítógépét lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.