Bűnügy

Újranyitják az 1998-as politikai robbantások aktáit

Újabb gyanúsítások várhatók a '90-es évek kiemelt bűnügyeivel kapcsolatban.

2018.06.11 12:33ma.hu
hirdetés

Újra előveszik az 1998-as politikai robbantások aktáit - írja a Magyar Idők.

Pintér Sándor belügyminiszter ismét miniszteri biztossá nevezte ki Horváth Andrást, aki folytathatja az 1990-es évek alvilági leszámolásai utáni nyomozások irányítását.

Szerintük lökést adhat a 2013 óta végzett feladatnak, hogy áprilisban meggyanúsították Gyárfás Tamást, hogy ő volt a felbujtója Fenyő János médiavállalkozó 1998-as meggyilkolásának.

Legkésőbb ősszel újabb meggyanúsítások is várhatók a kilencvenes évek kiemelt ügyeivel kapcsolatban - mondták a lapnak meg nem nevezett források. Seres Zoltán meggyilkolásának ügyében is előrelépés történhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.