Segítségnyújtás

Egykedvűen nézte végig cellatársa öngyilkosságát a Teréz körúti robbantó

Kegyetlen dolgot tett, eljárás indul ellene.

2018.06.05 09:41ma.hu

Büntetőeljárást indított a Büntetés-végrehajtási Intézet P. László ellen. Kegyetlen dolgot tett a Teréz körúti robbantó a börtönben, eljárás indul ellene

P. László Gergely cellatársa a napokban öngyilkosságot kísérelt meg, amit a vádlott végig is nézett, ám nem akarta a másikat megmenteni. A büntetésvégrehajtási intézet ezért segítség elmulasztása miatt indított ellene eljárást, ami folyamatban van - közölte dr. Kovacsics Gábor, amiről a Ripost számolt be. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a robbantással vádolt férfi cellatársa életben maradt.

Mivel P. László nem segített haldokló rabtársán, a büntetőeljárás mellett börtönfegyelmit is kaphat, amelynek következményeként elkülöníthetik a többi fogvatartottól, azaz egyszemélyes cellába kerülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.