Állatkínzás

Egyre durvább a szurikáta-ügy - videó

Emberek esnek egymásnak a közösségi oldalakon, minősíthetetlen hangnemben, van, aki a gyerek életét követeli, van, aki szerint egy állat élete nem ér sokat.

2018.05.17 05:17ma.hu
hirdetés

Óriási indulatokat váltott ki az elpusztult szurikáta története. Kommentelők fenyegetik a diákot, aki a park igazgatója szerint ijedtében földhöz vágta a kecskeméti vadaskert vemhes szurikátáját, miután a tiltás ellenére benyúlt hozzá, az állat pedig védekezésül megharapta. Egy gyermekvédő alapítvány szerint nem kellene veréssel fenyegetni a fiút. A vadaskert igazgatója ma azt mondta híradónknak, ő sem akar bűnbakot keresni, szerinte a diák már megbánhatta, amit tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.