Terror

Megszűnhet a vízummentesség - videó

Akár terroristák is bejuthattak hamis magyar útlevéllel Magyarországra és az Egyesült Államokba - állítja a nemzetbiztonsági bizottság új, jobbikos elnöke.

2018.05.12 11:15ma.hu
hirdetés

Akár terroristák is bejuthattak hamis magyar útlevéllel Magyarországra és az Egyesült Államokba - állítja a nemzetbiztonsági bizottság új, jobbikos elnöke, miután kiderült, hogy az elmúlt években több mint 700 ember léphetett be hamis magyar útiokmánnyal Amerikába. Erre a Direkt36 és a Washington Post közös oknyomozása derített fényt. Azt írták, az Egyesült Államok a biztonsági kockázat miatt a magyar vízummentességet is megszűntetheti. A kormány csak annyit közölt: folyamatosan egyeztetnek az amerikai hatóságokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.