Egészségügy

Megírták Zacher lemondását, de az orvos tagad

Állítólag egy tragédia után kínálták fel neki, hogy mondjon le.

2018.04.04 12:49ma.hu

Egy háziorvos elmondása szerint Zacher Gábor érdemi vizsgálat nélkül küldött haza egy beteget a Honvédkórház sürgősségi ügyeletéről. Csak átkötözték az idős asszony sebét és fájdalomcsillapítási tanácsokat adtak neki - írja a HVG. Az idős nőt másnap komatikus állapotban szállította vissza a mentő, de már nem tudtak, rajta segíteni, elhunyt.

Az eset még januárban történt, de a múlt héten került nyilvánosságra.

A kórház nem indított vizsgálatot, Zacher azonban elfogadta a sürgősségi osztály vezetői posztjáról való lemondás felkínált lehetőségét.

A Zoom.hu ezzel szemben azt írja, ő ilyenről nem tud, nem mondott le, továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.