Választás 2018

12 ezer forintos rezsicsökkentés - lesz, aki készpénzben kapja

Azon a 300 településen, ahol nincs kiépítve a gáz, egyszeri utalással fizetnek.

2018.03.31 14:17ma.hu

Minden család megkapja a 12 ezer forintos rezsicsökkentést - ígéri a kormány. Azon a 300 településen, ahol nincs kiépítve a gáz, egyszeri utalással fizetnek, a társasházak helyzetét pedig az önkormányzatok mérik fel, és ahol egy-egy lakásra kevesebb pénz jutott volna, ott a kormány egyedi döntés alapján kompenzál. A DK szerint csak a választások miatt osztja a pénzt a Fidesz.

Közben kezdeményezés indult a Facebookon:

"Mivel nem érzem magam sem rászorulónak, sem pedig pofátlannak, hogy a kvázi nem fűtött nyaraló után is felvegyem a 12ezret, így 2x12ezres jóváírást a Bethesda Kórház Alapítványnak és a Szent István Gimnázium Alapítványnak utalom. Javaslom mindenkinek, aki megteheti, a hasonló konstruktív felhasználást."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.