Botrány

Zaklatás: mi a helyzet Marton Lászlóval és Kerényi Miklós Gáborral?

A botrány elcsendesült.

2018.03.02 06:52ma.hu
hirdetés

Újra rendezhet a zaklatási botrányba keveredett Marton László? Mi történt azóta, hogy Kerényi Miklós Gábort is elbocsájtották? Hol tart az érintett színházakban a belső vizsgálat, egyáltalán milyen következménye, tanulsága van az őszi botránysorozatnak és a 'metoo' kampánynak?

Marton László újra rendezhet - megszólalt Sárosdi Lilla is

Már áprilisban kiderülhet, milyen darabot rendez a következő évadban a Veszprémi Színházban Marton László. A zaklatási ügybe belebukott rendező hamarosan a Veszprémi Petőfi Színházban is dolgozik majd. Sárosdi Lilla azt mondta: "Meglepődtem, igen." Részletek itt >>>

Lezárult a vizsgálat Kerényi Miklós Gábor ügyében - reagált a rendező

A Budapesti Operettszínház közleménye rögzíti, hogy Kerényi Miklós Gábor vezetői időszaka alatt a vizsgálat tárgyában semmilyen jogi intézkedésre okot adó esemény nem történt. A Budapesti Operettszínház az ügyet lezárta, a jövőben a művészi feladatokra és a további munkára koncentrál. Részletek itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.