Gazdaság

Lemondott a vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár

Boros Anita gyermeke születésével indokolta a lemondását.

2017.10.17 12:23MTI

Lemondott Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára, a szakterület új vezetőjéről még nem született döntés - közölte a tárca kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Boros Anita gyermeke születésével indokolta a lemondását. A fejlesztési miniszter a későbbiekben is számít a leköszönő helyettes államtitkár szakmai munkájára.

Boros Anita 2015-től töltötte be tisztségét, amellyel egyben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikai államtitkári feladatait is ellátta. Szakmai irányítása alatt folytatódott a közvagyon ésszerű, gazdaságos hasznosítása, miközben a vagyonkezelési viszonyok átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé váltak - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.