Időközi választás

Polgármestert választanak Heresznyén vasárnap

A korábbi polgármester lemondása miatt megürült tisztségért négyen indulnak.

2017.09.12 02:30MTI

Polgármestert választanak a Somogy megyei Heresznyén vasárnap - olvasható a község honlapján.

A korábbi polgármester lemondása miatt megürült tisztségért négyen indulnak: Rengel László, Porga Adrienn és Szarka Árpád függetlenként, Szép Erzsébet a Magyar Munkáspárt jelöltjeként.

A barcsi járáshoz tartozó, 267 lakosú település 215 választópolgára reggel hat és este hét között egy szavazókörben voksolhat.

A 2014-ben a Fidesz-KDNP színeiben megválasztott Kolics Gábor polgármester május végén vált meg hivatalától, miután jogerősen szabadságvesztésre ítélték, mert részt vett egy örökös nélkül elhunyt vízvári férfi hagyatékának jogellenes megszerzésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.