Szavaztak

A független Győrfi Erzsébet nyerte a polgármester-választást a szatmári Hermánszegen

A község vezetője, Badar László (Fidesz-KDNP) júniusban elhunyt.

2017.09.11 09:09MTI

Győrfi Erzsébetet (független) választották polgármesternek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hermánszegen vasárnap megtartott időközi választáson - közölte a Cégénydányádi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője az MTI-vel.

Bíró Attiláné elmondta, a 228 választásra jogosultból 170-en mentek el szavazni, az érvényesen leadott voksok száma 169 volt.

Az öt független jelölt közül Győrfi Erzsébetre 77, Badar Attilára 76, Badar Csabára 10, Bakosné Kiss Judit Erzsébetre és Katona Barnabásnéra pedig egyaránt 3-3 szavazatot adtak le. Nagy István Béla, a Magyar Munkáspárt jelöltje egyetlen voksot sem szerzett.

Az időközi polgármester-választást azért kellett megtartani a 246 lelkes községben, mert a település vezetője, Badar László (Fidesz-KDNP) júniusban elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.