Terrorelhárítás

A TEK védi az izraeli miniszterelnököt és feleségét Budapesten

Pintér Sándor belügyminiszter a Terrorelhárítási Központot (TEK) jelölte ki, hogy biztosítsa Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara Netanjahu védelmét jövő heti magyarországi tartózkodásukon.

2017.07.15 02:30MTI

A TEK pénteken az MTI-vel közölte: Izrael Állam kormányfője július 17-20. között tartózkodik Budapesten. Benjámin Netanjahu találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel, Áder János köztársasági elnökkel és részt vesz a visegrádi négyek (V4) tanácskozásán is.

Azt írták: a TEK a nemzetközileg védett személy biztosítása érdekében szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket a látogatás végéig fenntartja. A korlátozásokról a TEK honlapján lehet majd tájékozódni. Ugyanakkor hozzátették, hogy az útvonal-korlátozásokat a hatóságok - tekintettel a vizes vb miatt bevezetett egyéb korlátozásokra is - csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.