Időközi választás

Három polgármesterjelölt indul Pusztaradványban

Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pusztaradványban, a tisztségért hárman indulnak.

2017.07.13 03:30MTI

Csoma Andrásné, a település jegyzője elmondta, a polgármesteri posztot Balog István a Magyar Munkáspárt jelöltjeként, míg Rozsnyainé Karaffa Ágnes és Horváth Gyula függetlenként szeretné elnyerni.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert méltatlanság miatt a polgármester megbízatása március 22-én megszűnt. A független Tomkó Sándort a Miskolci Törvényszék nyilvánította méltatlannak a poszt betöltésére szándékos bűncselekmény elkövetése miatt.

Vasárnap mintegy százötven választópolgár járulhat az urnák elé Pusztaradványban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.