Nem kell demonstrációkat forszírozni

Dugába dőlt a Gyurcsány melletti szimpátiatüntetés

Lefújták a szervezők a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök melletti szimpátiatüntetést, amelyet szombaton tartottak volna a budapesti Kossuth téren - erősítették meg a Magyar Nemzetnek a Hírszerző.hu információját kormány közeli források.

2008.01.17 09:16Magyar Nemzet

A meglepő kezdeményezést a szocialisták pártalapítványa, a Táncsics Alapítvány által tulajdonolt Kapcsolat.hu közösségi portál három tagja szervezte. A Magyar Nemzet azonban úgy tudja, hogy mind a jelenleg Indiában tárgyaló kormányfő környezete, mind pedig a szocialisták vezetése rosszul időzítettnek tartotta a demonstrációt.

Amint arról beszámoltunk, a tüntetés célja az lett volna, hogy érzékeltesse, „szemben a közhiedelemmel, a kormányfő nem maradt egyedül politikai küzdelmeiben”. A felhívás egyébként már a Kapcsolat.hu portál – várhatóan ide költözik majd át Gyurcsány Ferenc blogja is – tagjait is megosztotta.

A Hírszerző szerint azért tartotta a vezető kormánypárt rossz ötletnek a tüntetést, mert „nem kell demonstrációkat forszírozni akkor, amikor végre éppen senki nem megy az utcára”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.