Tisztség

Újra Böröcz Lászlót választották a Fidelitas elnökévé

Egyedüli jelöltként indult.

2017.05.21 09:14MTI

Újra Böröcz Lászlót választották a Fidelitas elnökévé szombaton, a szervezet XIV., tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron - közölte a Fidelitas az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a tisztséget 2015 óta betöltő, egyedüli jelöltként indult politikus megválasztását a jelenlévő közel 300 küldött több mint 90 százaléka támogatta. Hasonló arányban választották meg a szervezet hét alelnökét is.

A kongresszuson, amelynek vendége volt mások mellett Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter és Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, nyilatkozatban kérték a kormányt arra, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának öt százalékra való csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.