Különös visszaeső

Tizenkét év fegyházat szabott ki egy drogügyben a Pécsi Törvényszék

Kábítószer birtoklása, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt tizenkét év fegyházra ítélt első fokon, nem jogerősen egy különös visszaesőnek minősülő férfit a Pécsi Törvényszék.

2017.05.18 13:13MTI

Barkaszi Attila, a bíróság szóvivője felidézte: tavaly májusban tartottak házkutatást a férfi komlói tartózkodási helyén, ahol a vádlott egy amfetaminpasztát és -folyadékot tartalmazó dunsztos üveget, illetve műanyag flakont adott át a rendőröknek.

A lefoglalt kábítószer mennyisége hatszorosan haladta meg a különösen jelentős mennyiség alsó határát - érzékeltette a szóvivő, hozzátéve, hogy a nyomozók egy engedély nélkül tartott maroklőfegyvert, két tárat és huszonöt lőszert is találtak nála.

Kitért arra is, hogy a vádlottól levett mintából kábítószert kimutatni nem lehetett.

A bíróság megszüntette a vádlottal szemben korábban, szintén kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt, egy osztrák bíróság által kiszabott szabadságvesztéshez kapcsolódó feltételes szabadságot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.