Demonstráció

Forgalomkorlátozás várható a Várkert Bazárnál péntek délután

Demonstráció miatt lezárják az I. kerületi Lánchíd utcát, az Apród utcát és az Ybl Miklós teret.

2017.02.10 06:29MTI

Lezárják a Lánchíd utcát, a 19-es és a 41-es villamos pedig nem áll meg a Várkert Bazárnál péntek délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök este az MTI-vel.

Közleményük szerint pénteken délelőtt 9 órától 18 óráig demonstráció miatt lezárják az I. kerületi Lánchíd utcát, az Apród utcát és az Ybl Miklós teret. A forgalomkorlátozás érinti a 19-es és a 41-es villamos közlekedését is: a két járat várhatóan 13 és 17 óra között megállás nélkül áthalad a Várkert Bazár megállóhelyen.

Ugyanebben az időszakban a szintén arra közlekedő 5-ös és 178-as busz forgalmát is korlátozhatják néhány percre - írta a BKK.

A Várkert Bazárban péntek délután tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.