Távközlés

Lehalt kedd reggelre a Telekom hálózata

A cég Facebook-oldalát elárasztották az ügyfelek panaszai.

2016.10.11 09:52ma.hu
screenshot

Újra bekrepált a Telekom hálózata kedden, reggel sok helyen telefonálni és sms-t küldeni sem lehetett.

A cég Facebook-oldalát elárasztották az ügyfelek panaszai, ezek szerint Budapesten, Békésben, Csongrádban is problémákat tapasztaltak, voltak aki, azt írták, egyáltalán nem tudnak telefonálni, mások szerint minden tizedik hívás volt csak sikeres, a mobilnet többeknél működött.

A társaság ügyfélszolgálata is megerősítette a problémát.

A közösségi oldalon kommentben ezt írta az admin-ügyfélszolgálatos:

"Egy háttérberendezés átmeneti üzemzavara miatt, valóban probléma merülhet fel a telefonálással. Elnézésesükt kérjük a kellemetlenségért, szakértő kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán, mely várhatóan hamarosan megtörténik! Türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!"

A hivatalos megfogalmazás

A Magyar Telekom ügyfeleinek egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat - közölte a szolgáltató kedden délelőtt az MTI érdeklődésére.

Hozzátették, hogy az ügyfelek döntő többsége számára a szolgáltatás zavartalanul működik. A probléma folyamatosan hárul el, ugyanakkor az ügyfélszolgálati hívószámok elérésében is bizonytalanság tapasztalható, ezért megnövekedett várakozási idővel kell számolni az ügyfeleiknek - áll a Telekom írásos válaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.