Népszerűség

Megelőzte a Fideszt a Kétfarkú Kutya Párt

Legalábbis a Facebookon őket követők számában.

2016.10.04 10:13ma.hu

Nem csak a rengeteg érvénytelen szavazatnak örülhetett az intenzív plakátkampányt folytató Kétfarkú Kutya Párt, hanem annak is, hogy a hétvégén a Facebookon a követők számát tekintve megelőzték a Fideszt.

A Fidesz facebookos követőinek a száma kedd reggel nem érte el a 205 ezret, míg a kvótanépszavazáson az érvénytelen szavazatok mellett kampányoló Kétfarkú Kutya Pártot már több, mint 208 ezren lájkolják a közösségi oldalon.

Az előzés éppen október 2-án, a referendum napján történt, amikor kiderült: az alacsony részvétel miatt érvénytelen a népszavazás. A kormánypártokat az sem boldogította, hogy rekordszámú, mintegy 223 ezer érvénytelen szavazat is született a nap folyamán.

Most már az sem lehetetlen, hogy indulnak a következő választásokon:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.