Illegális bevándorlás

Kiharapott egy darabot társa füléből - kiutasították az afgán férfit

A vádlott május 31-én a kiskunhalasi befogadótábor mosókonyhájában összevitatkozott egy másik afgán migránssal, majd kiharapott egy darabot annak fülkagylójából.

2016.09.06 12:33MTI

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, és két évre kiutasított Magyarország területéről a Kiskunhalasi Járásbíróság egy 22 éves afgán férfit, aki kiharapott egy darabot egyik társa füléből - tájékoztatta a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-t.

A közlemény szerint a vádlott május 31-én a kiskunhalasi befogadótábor mosókonyhájában összevitatkozott egy másik afgán migránssal, majd kiharapott egy darabot annak bel fülkagylójából. A sérülés nyolc napon túl, de maradandó fogyatékosság nélkül gyógyult.

A bíróság a vádlottat nyolc hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte, és két évre kiutasította az országból. Az ítélet jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.