Hetvenkét diák került orvoshoz a napokban

Szalmonellajárvány van a dél-dunántúli régió több óvodájában és iskolájában

Szalmonellajárvány van a dél-dunántúli régió több óvodájában és iskolájában - közölte az ÁNTSZ regionális intézetének járványügyi főosztályvezetője.

2008.11.12 19:55MTI

Szűcs Mária arról, hogy pontosan mely településeken és hányan érintettek, egyelőre nem kíván nyilatkozni. Mint mondta: munkatársai most gyűjtik az információkat, egyebek mellett azt is vizsgálják, hogy van-e összefüggés a megbetegedések között, vagy egymástól elszigetelten jelentkezett a fertőzés. Az eredményekről a jövő hét elején tud tájékoztatást adni - tette hozzá.

A Somogyi Hírlap internetes portálja, a Sonline, szerdán azt írta: hetvenkét diák került orvoshoz az elmúlt napokban szalmonellafertőzés gyanújával a nagyatádi Árpád Fejedelem Általános Iskolából. Az eddigi eredmények visszaigazolták a fertőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.