Jótékonyság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jégeső károsultjait segíti a Magyar Vöröskereszt

Tetőléceket, cserepeket, fóliákat, szerszámokat és szögeket tartalmazó építőanyag-egységcsomagokat osztanak ki az érintetteknek, és a szervezet önkéntesei is segítenek a felújításban.

2016.08.17 12:14MTI

Kétszáz család házának tetőszerkezete újulhat meg a Magyar Vöröskereszt támogatásával Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol júniusban viharos széllel érkező jégeső pusztított - közölte a segélyszervezet szerdán az MTI-vel.

A közlemény azt írták, Magyar Vöröskereszt adománygyűjtése során összegyűlt és a Nemzetközi Vöröskereszt veszélyhelyzeti gyorssegélyalapjából lehívott mintegy tízmillió forintból tetőléceket, cserepeket, fóliákat, szerszámokat és szögeket tartalmazó építőanyag-egységcsomagokat osztanak ki az érintetteknek, és a szervezet önkéntesei is segítenek a felújításban.

A munkálatokat szerdán kezdik meg Rozsály, Méhtelek, Nagyhódos, Zajta, Uszka, Garbolc településeken - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.