Lehet pályázni

Újabb leendő szakembereknek ajánl ösztöndíjat a Magyar Honvédség

Havi bruttó havi 120 ezer forintra pályázhatnak többek között leendő mérnökök, informatikusok és pénzügyi szakemberek.

2016.08.01 08:00MTI

Leendő mérnököknek, informatikusoknak és pénzügyi szakembereknek is ajánl ösztöndíjat a Magyar Honvédség – írta hétfői számában a Magyar Idők.

A Honvédelmi Minisztérium korábban közölte, hogy több mint 120 ezer forintos havi ösztöndíjat kínál egyes egészségügyi szakok hallgatóinak.

A Magyar Honvédség más képzések hallgatói számára is ösztöndíjpályázatot hirdetett.

Élelmiszeripari, villamos-, jármű-, gépész- és építőmérnök hallgatók, leendő mérnök informatikusok, pénzügyi és számviteli szakemberek, valamint repülőgépészek és avionikusok (az elektronikus repülésirányító rendszerekhez értő szakemberek) jelentkezését várják az egészségügyiekhez hasonló feltételekkel.

Az egyetemek, főiskolák hallgatói szintén több mint bruttó havi 120 ezer forintra, a középiskolában tanulók csaknem havi 24 ezer forint alapösztöndíjra, valamint a tanulmányi átlaguk függvényében további legalább 10, maximum 20 ezer forintra pályázhatnak. A pályázatok beadási határideje augusztus 20., az elbírálásuké pedig szeptember 1. – írta a Magyar Idők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.