Bűneset

Pofozkodó részeg fegyveres fenyegetőzött Oroszlányban

Egy 47 éves oroszlányi férfi kedd este fegyverrel fenyegetőzött egy oroszlányi üzletben. A rendőrök a közelben elkapták.

2016.07.20 09:12ma.hu

Kedd este 9 óra körül lépett be a férfi az egyik oroszlányi üzletbe.

A nadrágja hátsó részéből elővette a maroktáras fegyvert, majd bent és később a bolt előtt is a kezében tartotta. Indulatosan odalépett egy másik emberhez, akinek a feje irányába fordította a "pisztolyt", majd pofon vágta.

A rendőrök a támadót 3 percen belül egy közeli utcában igazoltatták.

Fotók: police.hu

Ruházatát átvizsgálták és a nadrágja övébe rejtett gáz-riasztó fegyvert, három darab lőszerrel együtt lefoglalták.

A nyomozók átkutatták a férfi házát, és ott 17 gáz-riasztó lőszert foglaltak le, illetve megállapították, hogy nem volt fegyverviselési engedélye.

A férfi a történteket beismerte, azzal magyarázkodott, hogy részeg volt. Garázdaság gyanúja miatt indítottak ellene eljárást - írják a police.hu-n.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.