Rendszerezés

Újjáalakult a Századvég Alapítvány kuratóriuma

Mindemellett a kuratórium tagjának választották Orbán Balázs kutatási igazgatót, valamint Görgényi Tamás politikai tanácsadót.

2016.06.25 08:44MTI

Újjáalakult júniusban a Századvég Alapítvány kuratóriuma, miután a testület két tagját egyéb tisztségekre kérték fel - közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

A közleményben felidézték: a Századvég Alapítvány kuratóriumának eddigi elnökét, Lánczi Andrást a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának választották. Lánczi András július 1-jétől látja el feladatát, így a kuratóriumi elnöki tisztségéről lemondott. A kuratórium elnökhelyettese, Szalay-Bobrovniczky Kristóf június 20-tól londoni nagykövetként tevékenykedik.

A kuratórium elnöki posztját az intézménynél eddig ügyvezető igazgatóként tevékenykedő Barthel-Rúzsa Zsolt tölti be. Az elnökhelyettesi tisztséget G. Fodor Gábor stratégiai igazgató vette át.

Mindemellett a kuratórium tagjának választották Orbán Balázs kutatási igazgatót, valamint Görgényi Tamás politikai tanácsadót.

"A Századvég Alapítvány célja, hogy továbbra is Magyarország meghatározó szakmai és szellemi műhelyeként tevékenykedve szolgálja a magyar politikai kultúra intézményes fejlődését, és a kiemelt jelentőségű, nemzetstratégiai programok támogatását" - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.