Tragédia

Súlyos balesete után meghalt egy magyar tűzzsonglőr-lány

Két hónapja kezelték, de nem tudták megmenteni az életét.

2016.05.02 14:58ma.hu

A Magma Tűzszínház nevű műsorral lépett fel a szombathelyi Farkas Linda, halálhírét hétfőn közölték Facebook-oldalán.

"Egy komoly tüzes baleset után Linda elhunyt” - angol nyelven egy fotóval együtt jelent meg a hír a szombathelyi tűztáncos haláláról hétfőn délelőtt - írja a Nyugat.hu.

Két hónappal ezelőtt egy új, veszélyes eszközzel való gyakorlás közben súlyos balesetet szenvedett a szakmájában nemzetközileg is elismert művész.


Az artista testének jelentős része megégett, szinte mindenhol érték a lángok, kivéve a hátát és a lábai hátsó részét. Hetekig az életéért küzdöttek, mesterségesen kómában tartva a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, ám nem sikerült megmenteni, vasárnap elhunyt.

A Kisalföld kérdésére a rendőrség pár hete megerősítette, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.