Időközi

Kercsmár Kálmánt választották Hegyháthodász polgármesterévé

A polgármesteri tisztségre egyedül jelöltette magát a most megválasztott polgármester, aki főállásban tölti be tisztségét.

2016.04.24 20:04MTI

Kercsmár Kálmán független jelöltet választották a Vas megyei Hegyháthodász község polgármesterévé a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson - közölte az MTI-vel a helyi választási iroda vezetője.

Baranyai Mária körjegyző elmondta: a polgármesteri tisztségre egyedül jelöltette magát a most megválasztott polgármester, aki főállásban tölti be tisztségét.

Hozzáfűzte: a község 146 szavazásra jogosult lakója közül 60-an vettek részt a voksoláson, valamennyi leadott szavazat érvényes volt.

Hegyháthodászon azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a korábbi szintén független Szalai Zoltán Vince január elsején lemondott, döntését nem indokolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.