Időközi

Lendvai Veronika lett Bejcgyertyános polgármestere

Lendvai Veronikát (független) választották a Vas megyei Bejcgyertyános község polgármesterévé a vasárnapi időközi választáson.

2016.04.04 07:11MTI

Pallósi Csabáné, a helyi választási iroda vezetője elmondta: a 381 választásra jogosult közül 255-en járultak a szavazóurnához, valamennyi leadott szavazat érvényes volt.

A polgármesteri tisztségért öten indultak, Lendvai Veronika 129 szavazatot kapott, Péntek Enikőre (független) 111-en, Gaál Ferencnére (független) 13-an, Ambrózi Andreára (független) 2-en voksoltak, míg Benyovszky Gáborra, a Magyar Munkáspárt jelöltjére senki nem szavazott.

A 440 lakosú községben azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a falu előző polgármestere, Németh Imre elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.