Közlekedés

Újra elindult a BKV budapesti sétajárata a Városligetben

A háromkocsis, muzeális sétaszerelvényre késő őszig lehet felülni hétvégén és munkaszüneti napokon.

2016.04.22 12:28MTI

Újra elindult a BKV fővárosi sétajárata a Városligetben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken a Facebook-oldalán.

A háromkocsis, muzeális sétaszerelvényre késő őszig lehet felülni hétvégén és munkaszüneti napokon. A járat április 30-áig, valamint október 1-jétől Mikulásig délelőtt fél tizenegy és délután öt között, május 1-jétől szeptember 30-áig pedig délelőtt fél tizenegy és délután hat között indul félóránként a Műcsarnok elől.

BKK Facebook

A sétajárat a Műcsarnok elől indul és megállás nélkül oda is érkezik vissza. Menetjegyet a Műcsarnok pénztárában lehet vásárolni, a gyermekjegy 300, a felnőttjegy 600 forintba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.