Brüsszeli robbantások

Nemzetbiztonsági bizottság: indokolt a kettes terrorkészültség

Indokoltnak tartják a brüsszeli robbantások nyomán kedden elrendelt kettes fokozatú terrorkészültség fenntartását az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai.

2016.03.23 11:47MTI

A rendkívüli ülésen Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára, Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Papp Károly országos rendőr-főkapitány, valamint a polgári és katonai titkosszolgálatok képviselői tájékoztatták a bizottság tagjait a Brüsszelben történtekről és azok magyarországi vonatkozásairól.

A mintegy kétórás tanácskozás után Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke azt mondta: nincs arra utaló információ, hogy a brüsszelihez hasonló merényletre készülnének Magyarországon, ugyanakkor minden európai országban fokozott biztonsági intézkedésekre van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.