Brüsszeli robbantások

A belga fővárosban egyperces csenddel emlékeznek a mészárlás áldozataira

A belga fővárosban egyperces néma csenddel emlékeznek szerda délben a több mint harminc emberéletet követelő, előző napi brüsszeli terrortámadások áldozataira.

2016.03.23 10:39MTI
Fotó: Twitter

"Arra hívom fel a lakosságot, hogy délben egyperces néma csenddel emlékezzenek a március 22-i terrortámadások áldozataira" - írta szerda reggel Rudi Vervoort, a brüsszeli régió kormányzatának vezetője a Twitteren.

Az elnöki palota közleménye szerint a belvárosban egyperces néma tiszteletadással fog adózni az áldozatok emléke előtt Fülöp belga uralkodó és felesége, Matild, valamint Charles Michel miniszterelnök is.

A két helyszínen végrehajtott keddi brüsszeli terrortámadásokban a legfrissebb összesítések szerint legalább harmincegy ember életét vesztette, és nagyjából kétszázhatvanan megsebesültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.