Belvillongás

ORÖ - Hivatali vesztegetés miatt nyomozás indult egy hangfelvétel miatt

Egy feljelentés szerint az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egy képviselőjének Farkas Flórián fizetést ajánlott, ha segít megbuktatni az akkori elnököt.

2016.03.01 14:07MTI

Az MTI megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség közölte: február 25-én indítottak nyomozást az ügyben hivatali vesztegetés miatt egy magánszemély feljelentése alapján, a nyomozás határideje április 1. Az ügyben nincs gyanúsított, a nyomozás állásáról azonban egyelőre nem adhatnak további tájékoztatást.

Az Index kedden azt írta, hogy a főügyészség arról tájékoztatta Tényi Istvánt, nyomozást indítottak a feljelentése alapján. A portál cikke szerint Tényi István azért tett feljelentést, mert Hegedüs István - az ORÖ Farkas Flóriánt követő elnöke - január végén, sajtótájékoztatón lejátszott egy felvételt, amely szerint Farkas Flórián fizetést ajánl egy képviselőnek, ha Hegedüs István megbuktatására szavaz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.