Illegális bevándorlás

HM: szerdától légi felderítéssel is segít a honvédség

Helikopteres felderítéssel is segíti a határőrizeti szervek munkáját szerdától Mórahalom, Ásotthalom, Domaszék, Kelebia és Röszke térségében a honvédség.

2016.02.24 18:08MTI
MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a határon szolgálatot teljesítő katonák létszámát jelentősen megnövelték, továbbá a veszélyeztetett határszakaszokon gép- és harcjárművek bevonásával erősítették meg a járőrözést.

Az illegális határátlépés és határzár rongálás ellen a honvédség jelentős erők bevonásával és az illetékes szervekkel együttműködve kész azonnal fellépni - emelte ki közleményében a HM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.