Szúrkálás

A Fidesz szerint az ózdi polgármester jövedelme nem arányos az elvégzett munkájával

Újabb eset Kovács Béla után.

2016.02.21 17:57MTI

Riz Gábor (Fidesz) szerint Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid öt helyről vesz fel jövedelmet, s ez az összeg nem arányos az elvégzett munkával.

A Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap tartott sajtótájékoztatóján rámutatott: "Kovács Béla után ez egy olyan újabb eset a Jobbik palettáján, amely során mást mondanak és mást cselekszenek". A kormánypárti politikus felidézte, a Jobbik előszeretettel hangoztatta, mindent megtesz azért, hogy a politikusbűnözés melegágya, az álláshalmozás ne valósulhasson meg.

Riz Gábor szerint a Fidesz azt az elvet vallja, hogy a fizetéseknek arányosaknak kell lenniük az elvégzett munkával, és a párt arra törekszik, ne lehessen visszaélni azzal, hogy valaki a helyzetéből adódóan több állást is be tud tölteni. Hozzátette: ez a jelenség nem tartható fenn, különösen nem egy olyan párt esetében, amelynek állítása szerint a közélet tisztaságáért, a politikusbűnözés ellen küzd. Janiczak Dávid épp a Jobbik által állított szabályokat rúgta fel, ezért Riz Gábor szerint az ellenzéki pártnak magán kellene kezdenie a tisztánlátást és tisztogatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.