Illegális bevándorlás

Problémás a helyzet a magyar-szerb határon

Nagyon türelmetlenek a migránsok, folyamatos a rendőri és a katonai jelenlét.

2016.02.21 11:53ma.hu
hirado.hu screenshot

A bevándorlók többsége férfi és az M1 Híradójának a tudósítója szerint nagyon türelmetlenek, hangosabb szóváltásba is keveredtek a rendőrökkel. A migránsok célja, hogy Magyarország területére jöjjenek.

Máté Roland, az M1 tudósítója arról is beszámolt, hogy a magyar-szerb határszakaszon mindennapivá váltak a kerítésrongálások.

Lehetséges, hogy Szerbia felől buszokkal Magyarország felé irányítják a migránsokat - erről már Kabók Erika számolt be.

A szerb-horvát határon egyébként az éjszaka összetűzés is volt, mentők is érkeztek a táborba. Hajnalban a türelmetlen bevándorlók gyalog indultak tömegesen az autópálya felé, hasonlóan, mint az ősszel Budapesten. Sok olyan is volt köztük, akiket Európából egyszer már kitoloncoltak.

A rendőrök közölték a migránsokkal, hogy buszokat küldenek értük és visszaviszik őket a táborba. Aki a táborban van, azokat elszállítják Magyarországra, aki nem lesz a táborban, nem mehet Magyarországra, ezt mondták nekik - jelentette Kabók Erika az M1 tudósítója.

A tudósító arról is beszélt, hogy a Pannon Televízió egyik munkatársa szombat este három sidi autóbuszt filmezett le, amely tele volt migránsokkal. Egy olyan városrészbe vitték ezt a három busznyi embert, amerre nincsen befogadóközpont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.