Oktatás

A Magyar Idők is nekiesett a Teleki gimnázium igazgatójának

Kinyomozták, hogy korábban az MSZP tagja volt és oktatott is.

2016.02.19 15:22MTI

Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója tíz évig volt az MSZP tagja - írta a Magyar Idők pénteken.

A lap az igazgató önéletrajzára hivatkozva azt írta, Pukli István 1997 nyarán lépett be az Ifjú Szocialisták Mozgalomba, majd még ugyanabban az évben megalakította társaival a mozgalom szekszárdi alapszervezetét és tagja lett az MSZP paksi alapszervezetének is.

Hozzátették, Pukli István a Hír TV-nek csütörtökön megerősítette, hogy 2007-ig valóban az MSZP tagja volt, a pártból való kilépésének pedig Gyurcsány Ferenc volt az oka.

Megjegyezték, az igazgató korábban az OKJ-s képzésekkel, továbbképzésekkel foglalkozó Perfekt Rt.-nek is dolgozott, amely 2002-ig Gyurcsány Ferenc tulajdonában állt.

A Magyar Idők azt is írta, a múlt szombati demonstráción egy olyan diák szónokolt, akinek az édesapja Dávid Gyula korábbi szocialista képviselő.

A lap online kiadásában beszámolt arról, hogy Tóbiás József, a szocialisták elnök-frakcióvezetője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kitért Pukli Istvánra, akit - Tóbiás szerint - a kormányoldal korábbi MSZP-tagságával próbál lejáratni. Tóbiás azt mondta, hogy nincs személyes közeledés pártja és az iskolaigazgató között, ugyanakkor visszavárja őt az MSZP-be. "Nagyon sajnálom, hogy elment, (.) és nagyon örülnék, ha visszajönne" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.